KITCHEN >> Koelkast vrijstaand >> Liebherr >> SBSef 7242-20
Liebherr SBSef 7242-20
PDF pagina
Productbeschrijving:

Liebherr koppelt een 381 liter koelkast aan een 253 liter vrieskast. Het resultaat is een 121 cm breed side-by-side voorraadcentrum met edelstalen deuren in energieklasse A++. Dankzij NoFrost hoeft u het vriesdeel nooit meer te ontdooien en alle GlassLine plateaus in het koeldeel zijn om de 4 cm te verstellen. Gezinsflessen frisdrank van 2 liter en de melkverpakkingen van 2 liter passen veilig in de verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem.FrostControlNa een stroomstoring wordt in het display nA getoond, gevolgd door de hoogste temperatuur die de lucht in het vriesgedeelte heeft bereikt. Met deze informatie kunt u de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten beter inschatten.DuocoolingMet de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.FrostSafe

De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

SuperFrost automaat (hoeveelheidgestuurd)

De hoeveelheidgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na het invriesproces, waarvan de tijdsduur afhankelijk is van het aantal kilo‘s verse producten, schakelt SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dit is de zuinigste manier van invriezen. 


Behoort tot de lijn :
COMFORT
Liebherr: Biofresh actie
actie
€ 2399,-
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :SBSef 7242-20
Eancode :4016803033196
Alarm bij geopende deur :
Bediening op afstand :
Bewaartijd bij stroomuitval :24 uur
Breedte :121 cm
Diepte :63 cm
Energieklasse :A++
Extern display :
Geluidsniveau :43 dB(A)
Hoogte :185.2 cm
Ijsblokjesmaker :
Invriescapaciteit :20 kg/24u
Kleur :Grijs
Klimaatklasse :N (16-32°C) , SN (10-32°C) , ST (16-38°C) , T (16-43°C)
Materiaal :Inox
Netto inhoud diepvriezer :253 Liter
Netto inhoud koelkast :381 Liter
No Frost :
Omkeerbare deur :
Super invriezen :
Super koelen :
Totale netto inhoud :634 Liter
Vriesgedeelte :
Waterdispenser :
Vershoudzone of -lade :
Jaarlijks elektrisch verbruik :359 kWh
Type koelkast :Side-by-side
Aantal diepvriesladen :8
Ingebouwde LED verlichting :
Wijngedeelte :
Hebt u ook gedacht aan